FETÖ'nün 'hakim ve savcı çalışma evleri'ne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında avukat ve hakimlikten ihraç edilenlerin de bulunduğu şüpheli 9 kadın yakalandı.
Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik operasyonda şüpheli 9 kadın gözaltına alındı.
2/8
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa'da aralarında avukat ve hakimlikten ihraç edilenlerin de bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alınarak Tokat'a getirildi.
3/8
Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
4/8
Bu arada şüphelilerin Ankara'da FETÖ'nün "hakim ve savcı çalışma evleri"nde kaldıklarını kabul ettikleri öğrenildi.
5/8
"Hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik operasyonlarda bugüne kadar 80 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.