Nehir kıyısında botu ile jaguar avına çıkan Kim, nehir kenarında anakondanın timsaha dolandığını, timsahın ise yaklaşık 40 dakika süren bir mücadele sonrası anakondadan kurtulabildiğini söyledi.
Gördüğü manzara karşısında ağzı açık kalan Kim hayatında ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını söyledi.
Kanada, Ottawa'daki Carleton Üniversitesi'nden araştırmacılar: "Martıların bu davranışı bizler için vahşet içerse de bilim açısından oldukça yeni bir buluş," diyor. Araştırma görevlisi olan Austin Gallagher konuyla ilgili "Bu daha önce hiç gözlemlenmemiş bir saldırı yöntemi. Midenizin kaldırması çok zor; saldırı sonrası foklar çılgına dönüyor ve çok rahatsız edici bir görüntü ve gürültü ortaya çıkıyor. Daha sonra annesini bulamayan ve etraftaki tehlikeleri de göremeyen bu bebek foklara diğer martılar da saldırmaya başlıyor." diyor.
Olaya martılar açısından yaklaştığımızda aslına bakılırsa bu çok başarılı bir saldırma taktiği. Gözlemlenen saldırıların neredeyse yarısında martılar başarılı bir şekilde bebek fokların gözlerini yemeyi başarmış. Bu noktadan sonra diğer martılar da saldırıya katılarak bebek fokların karın bölgelerini yemeye başlamış.