Tavuk etini pişirmeden yapılan o hata zehirlenmeye sebep oluyor!
Birçok kişi tarafından sevilerek tüketilen besin ürünleri arasında yer alan tavuk hakkında doğru bilinen yanlışlar gıda zehirlenmelerine sebep oluyor. Peki, tavuk pişmeden önce yıkanmalı mıdır? Tavuk nasıl pişirilmelidir? İşte cevaplar…
16 Haziran 2020 Salı 08:57
10 / 12
Sonrasında mutlaka bu yüzeylerin dezenfeksiyonu yapılmalı ve eller en az 20 saniye sıvı sabunla ovalanarak yıkanmalıdır.
PopülerGaleriler
Kolayca uygulanıyor: Beyaz saçları koyulaştırıyor! Çürük domatesleri böyle kullanın…
Serinleten içecek: Soğuk kahve tarifi!
Tüketen yaşadı: Yoğurt ve limon suyu karışımı! Faydaları saymakla bitmiyor…
En ÇokOkunanlar
1000 yıllık böcek kovucu yağ! Pahalı kimyasallara gerek yok, doğal ve ucuz
Tek koku çözüm oluyor: Bunu sıkan keyfine bakıyor! Sivrisinek ve kene yok oluyor
Avuç içi kadar ama 15 farklı vitamin var! Kalbin anahtarı, diyabetin reçetesi...