Tavuk etini pişirmeden yapılan o hata zehirlenmeye sebep oluyor!
Birçok kişi tarafından sevilerek tüketilen besin ürünleri arasında yer alan tavuk hakkında doğru bilinen yanlışlar gıda zehirlenmelerine sebep oluyor. Peki, tavuk pişmeden önce yıkanmalı mıdır? Tavuk nasıl pişirilmelidir? İşte cevaplar…
16 Haziran 2020 Salı 08:57
12 / 12
Ürün eve gidene kadar çözünmüşse, tekrar dondurmadan tüketilmelidir. Tavuk ve diğer et ürünlerinin tamamen pişirilmesi için iç sıcaklıklarının 72 derece veya daha yüksek sıcaklıklarda pişirilmesi tavsiye edilir.
PopülerGaleriler
Fareler bu yüzden evlere geliyor! Meğer onlardan kurtulmak bu kadar basitmiş
Kolayca uygulanıyor: Beyaz saçları koyulaştırıyor! Çürük domatesleri böyle kullanın…
Serinleten içecek: Soğuk kahve tarifi!
En ÇokOkunanlar
Zeka testi: Yavru aslanların içindeki minik kedi nerede? 317 kişi denedi 12'si 10 saniyede bulabildi
Doğuştan en neşeli ve güvenilir 2 burç belli oldu
Bardak temizlemenin basit yolu! İnatçı lekeler kolayca çıkıyor